قدر دانی رئیس دانشگاه سمنان از پروفسور خیرالدین دارنده نشان عالی دانش
پروفسور سیف الله سعدالدین با حضور در دانشکده مهندسی عمران دانشگاه با پروفسور علی خیرالدین استاد تمام این دانشگاه به واسطه کسب نشان عالی دانش دیدار و گفتگو کرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ پروفسور سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان در این دیدار ضمن تبریک عید سعید غدیر خم ، کسب این افتخار برای خانواده دانشگاه سمنان را بسیار ارزشمند دانست و از پروفسور خیرالدین رئیس اسبق دانشگاه سمنان به پاس سالها تلاش در دانشگاه سمنان و کسب نشان عالی دانش قدر دانی کرد .
گفتنی است ؛ در آئینی که چهارم تیر ماه با حضور وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تهران برگزار شد، نشان عالی دانش به ۱۱ استاد برجسته دارای مرجعیت علمی اعطا شد که پروفسور علی خیرالدین عضو هیات علمی دانشگاه سمنان نیز موفق شد در جمع یازده استاد برجسته کشور قرار گیرد .
پروفسور علی خیرالدین از اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان و استاد دانشکده مهندسی عمران این دانشگاه در حالی موفق به کسب نشان عالی دانش شد که 10 استاد دیگر دارنده این نشان از دانشگاه های استان تهران بودند و دکتر علی خیرالدین تنها استاد کسب کننده این نشان از دانشگاه های غیر تهران است .
دکتر علی خیرالدین در سال 1343 در شهر سمنان دیده به جهان گشود. این استاد ممتاز رشته سازه دانشگاه سمنان، دانش آموخته دانشگاه مک گیل کانادا می باشد. استاد نمونه کشوری، رئیس و مدیر نمونه دانشگاههای سراسر کشور، استاد نمونه و سرآمد آموزشی، پژوهشگر برجسته و فناور برتر دانشگاه سمنان، پژوهشگر برتر سازمان نظام مهندسی کشور، استاد برتر بتن سال1401 و دانشمند برتر در فهرست دانشمندان دو درصد پراستناد جهان از جمله افتخارات ثبت شده در کارنامه دکتر خیرالدین است.
وی بیش از 400 مقاله ISI و علمی پژوهشی و 250 مقاله کنفرانسی منتشر نموده و دارای ده ثبت اختراع و چندین طرح ملی و بین المللی می باشد. این استاد ممتاز دانشگاه، مولف 12 کتاب آموزشی و استاد راهنمای بیش از 60 رساله دکترای تخصصی و 150 پایان نامه کارشناسی ارشد می باشد.
دکتر علی خیرالدین سابقه هشت سال ریاست دانشگاه سمنان، اولین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موسس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و سردبیری مجله علمی تخصصی مقاوم سازی در مهندسی عمران را در پرونده علمی و اجرایی خود دارد.
دکتر خیرالدین هم اکنون دبیرمیز آیین نامه ارتقا, اعضا هیات علمی، عضو قطب علمی مهندسی و مدیریت زیرساختهای عمرانی دانشگاه تهران و عضو کمیته تخصصی مبحث نهم مقررات ملی ساختمان و آیین نامه زلزله ایران (استاندارد 2800) است و برای آثارش در زمینه سازه های بتن آرمه، سازههای مرکب، طراحی و تحلیل ساختمانهای بلند، بتن الیافی، مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای، انهدام پیشرونده و شبکههای عصبی شناخته شده است.
گفتنی است ؛ ۱۱ ضابطه برای بررسی پرونده علمی و حرفهای اساتیدی که در دومین دوره اعطای نشان عالی دانش معرفی شده بودند، مورد توجه بود که دارا بودن اثر نوآورانه علمی و پژوهشی در سطح ملی و بینالمللی در مرزهای دانش، تأثیرگذاری اجتماعی، دارا بودن اثر نوآورانه علمی پژوهشی در سطح ملی و بینالمللی و ایجاد موج نو، دارا بودن جایزه بزرگ بینالمللی در زمینههای علمی و پژوهشی در رشته تخصصی استاد منتخب و داشتن شهرت ملی و جهانی در تخصص خود از جمله این ضوابط هستند.
همچنین داشتن اثر علمی و پژوهشی در جهت تحقق اهداف علوم انسانی، دارا بودن آثاری در جهت توسعه شرکتهای دانشبنیان، کارآفرینی در سطح ملی شاگردپروری و هدایتگری علمی و به گونهای که دانشجویانی از سوی استاد به عضویت هیأت علمی در آیند، شخصیت متین، رشد یافته و دارای تراز علمی و همسو با نظام جمهوری اسلامی از دیگر ضوابط مورد حائز اهمیت این نشان است.